Col.laboracions i aliances

ESPECIALITATS


ALIANCES

laword

Amb el desig de donar un millor servei a aquells clients amb interessos econòmics d’àmbit internacional, la firma ha subscrit una aliança amb la xarxa internacional de despatxos d’advocats, LAWorld (www.laworld.com), present a 46 països: Nigèria, Sud-àfrica, Austràlia, Xina, Índia, Japó, Malàisia, Myanmar, Singapur, Albània, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Xipre, República Txeca, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, França, Alemanya, Grècia, Hongria, Itàlia, el Marroc, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Eslovàquia, Espanya, Suècia, Suïssa, Turquia, Regne Unit, Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Mèxic, Israel, Emirats àrabs Units, Canadà, EUA.

Les firmes integrants de l’Aliança, totes de mitjà o gran tamany permeten oferir als nostres clients serveis jurídics d’alta qualitat a preus competitius.

Amb la integració d’aquesta Aliança la nostra firma dona resposta a les creixents necessitats que, a nivell internacional, es deriven dels processos d’expansió i globalització de les activitats empresarials.


 

laword

En el seu procés de creixement Cores y García Pedrerol ha subscrit un conveni d’associació mútua amb una altre bufet, Garberí Penal. (www.garberipenal.com).

Aquest és un bufet boutique especialitzat en Dret Penal Econòmic, Compliance i Defensa Penal, dirigit a petites, mitjanes i grans empreses que requereixin serveis d’assessoria preventiva, disseny o implantació de models de prevenció de riscos penals o defensa legal en litigis.

Compten amb un equip multidisciplinari format per professionals del Dret amb experiència en consultoria i litigis, altament capacitats i amb formació professional per a oferir un servei personalitzat i a mesura dels nostres clients, amb solucions adaptades a les seves necessitats i complint amb els més alts estàndards de compromís i confidencialitat.

Amb la integració d’aquesta Aliança Cores i García Pedrerol, dóna resposta a les creixents necessitats del sector.